Jouw domeinnaam zegt iets over je bedrijf. Kijk maar naar onze domeinnaam: tdbwebdevelopment.nl. Onze bedrijfsnaam zit erin en je ziet ook dat wij aan webdevelopment doen. En je kunt de domeinnaam of url goed onthouden. Een domeinnaam kiezen is dus belangrijk. Meestal zal dat je bedrijfsnaam zijn, maar het kan ook een combinatie van woorden zijn om te vertellen wat je bedrijf doet.

Het is belangrijk dat je een domein registreert die makkelijk te onthouden is. Dat is natuurlijk goed voor je klanten. Daarnaast wil je natuurlijk dat je website wordt gevonden in de zoekmachines. Gebruik dus zoektermen waar je op gevonden wilt worden in je domeinnaam.

Wil je advies over je domeinnaam of wil je jouw domeinnaam laten registreren, zodat alleen jij deze kunt gebruiken? Neem contact met ons op en wij regelen het voor je. Je kunt nu ook direct een domeinnaam registreren, klik hier.

Tip: ben jij een (startende) ondernemer uit Amsterdam, Diemen of omstreken? Denk ook eens aan een domeinnaam eindigend op .amsterdam

Registreer nu direct jouw domeinnaam!