Over TDB Webdevelopment

Ik ben Tom de Bruijn, 29 jaar oud en woon in Diemen. Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met computers te maken heeft. Na diverse ICT gerelateerde opleidingen en stages ben ik in 2007 begonnen als helpdesk medewerker en doorgegroeid tot systeem/netwerkbeheerder en operationeel manager bij Pelican ICT. Pelican ICT is gespecialiseerd in netwerken, beveiliging, hosting en heeft een eigen infrastructuur in diverse datacenters. Inmiddels ben ik sinds begin 2016 niet meer werkzaam bij Pelican ICT.

In 2009 is een tweede interesse ontstaan, namelijk de brandweer. Ik ben in 2009 begonnen als vrijwillig brandweerman. Vanaf begin 2016 ben ik werkzaam als beroeps brandweerman bij Brandweer Gooi en Vechtstreek.

In 2011 heb ik besloten om mijzelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel onder de naam TDB Webdevelopment. Hiermee richt ik mij op start-up bedrijven en het midden- en kleinbedrijf.

Brandjes blussen doe ik bij de brandweer. Met TDB Webdevelopment realiseer ik professionele oplossingen voor de lange termijn!